opc_loader

Gratis accessoirepakket bij iPad cover voor kinderen

Tijdelijk wordt elke KiddiPad Cover geleverd met een compleet pakket aan beschermende accessoires voor de iPad en/of Samsung Galaxy Tab.
Het gratis pakket met tablet accessoires bestaat uit de volgende producten:

Screenprotector t.w.v. € 8,95

De screenprotector beschermt het beeldscherm van uw tablet tegen krassen.
Wanneer kinderen de tablet gebruiken is de kans op het ontstaan van krassen op uw tablet groter, maar door het plaatsen van deze screenprotector voorkomt u dit.

Stylus t.w.v. 7,95

Het gebruik van een stylus vergemakkelijkt het gebruik van bepaalde apps.
Apps waarbij getekend of gekleurd moet worden of apps waarbij kinderen bijvoorbeeld letters leren schrijven, kunnen een stuk beter worden gedaan met het gebruik van een stylus. Kinderen leren bovendien om te gaan met een pen wanneer een stylus wordt gebruikt.

Screenwipe t.w.v. € 3,95

Uit ervaring weten we dat wanneer kinderen aan de slag gaan met de tablet, het beeldscherm snel vol komt te zitten met vingervlekken en de tabletregelmatig een schoonmaakbeurt nodig heeft.
Met deze handige screenwipe verwijderd u snel en eenvoudig de vingervlekken op het beeldscherm, zonder het scherm te beschadigen.

Dust plug t.w.v. € 1,95

De ingang voor de koptelefoon op uw tablet is een ingang die niet altijd word gebruikt, de opening is echter wel gevoelig voor het verzamelen van vuil en stof.
Met deze dust plug sluit u earphone ingang eenvoudig af en voorkomt u dat er vuil en/of vocht kan binnenkomen.
Wat ook leuk is, is dat de dust plug ,bij de iPad, als simkaart ejector gebruikt kan worden.
Dit wordt normaal gedaan met dat paperclip achtige ijzertje wat meegeleverd wordt met de iPad maar die altijd onvindbaar is wanneer u hem nodig heeft. Vanaf nu heeft u er dus altijd één in uw iPad zitten.

Let op: de dust plug is vanwege zijn kleine omvang niet geschikt voor het gebruik door kinderen van 3 jaar of jonger. 

Menu