opc_loader

Beschermende iPad hoes in de zorg
 iPads in de zorg
Door de opmars van beeldzorg worden iPads steeds vaker ingezet in de zorg. De voordelen van beeldzorg zijn duidelijk, maar hoe beschermen we de kostbare iPads? Het antwoord is simpel: met de schokabsorberende en beschermende KiddiPads. De KiddiPads zijn zo ontworpen dat ze de iPad optimaal beschermen bij ongelukjes. Door de opstaande rand rond het beeldscherm, kan de iPad niet plat met het beeldscerm op de grond vallen. Daarnaast zijn de KiddiPads zo ontwikkeld dat ze optimale grip bieden.
 


Kiddipad 9.7 2017 & 2018


De nieuwste KiddiPads zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met de iPad 9.7 2017.
Deze nieuwe KiddiPads zorgen ervoor dat de iPads veilig gebruikt kunnen worden in de zorg, en dat ze zijn beschermd tegen vallen en stoten. Uiteraard is er bij deze KiddiPads ook weer veel aandacht besteed aan de vormgeving waardoor de KiddiPads lekker in de hand liggen.

Enkele belangrijke pluspunten van de KiddiPad 9.7 2017 Cover:

- geschikt voor iPad 9.7 2017
- beschermt bij stoten en/ of vallen
- prettig groot handvat
- het handvat kan gebruikt worden als standaard
 

iPad Pro 9.7 covers voor kinderen
 


Kiddipad Pro 9.7 Cover


Deze KiddiPads zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met de iPad Pro 9.7.
Deze nieuwe KiddiPads zorgen ervoor dat de iPads veilig gebruikt kunnen worden in de zorg en dat ze zijn beschermd tegen vallen en stoten. Uiteraard is er bij deze KiddiPads ook weer veel aandacht besteed aan de vormgeving waardoor de KiddiPads lekker in de hand liggen.

Enkele belangrijke pluspunten van de KiddiPad Pro 9.7 Cover:

- geschikt voor iPad Pro 9.7
- beschermt bij stoten en/ of vallen
- prettig groot handvat
- het handvat kan gebruikt worden als standaard
 

iPad Pro 9.7 covers voor kinderen
 


Bestellen voor zorginstanties

Speciaal voor zorginstanties bieden we de mogelijkheid om op rekening te betalen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@www.kiddipad.nl of op telefoonnummer 050-2303553.