opc_loader

Over Ons

Wij van KiddiPad.nl zijn, erg geïnteresseerd in de educatieve mogelijkheden van de tablet. Dagelijks komen er weer nieuwe apps op de markt, die er op zijn gericht om kinderen van alle leeftijden spelend te laten leren. Helaas zijn de iPad en niet altijd geschikt voor kinderen en kunnen deze niet, zonder dat de veiligheid van uw tablet in het geding komt, profiteren van de mogelijkheden van uw tablet. Wij zijn van mening dat hier een enorme kans blijft liggen om kinderen al spelend op de tablet te laten leren.

Om kinderen toch de mogelijkheid te geven om te kunnen profiteren van de mogelijkden van de tablet zijn de KiddiPad tablet covers ontwikkeld. Met deze covers is uw iPad direct geschikt voor kinderen van alle leeftijden en door het slimme ontwerp wordt uw iPad beschermt bij vallen en stoten. Het unieke design zorgt voor maximale grip, ook voor kleine handen. Met een KiddiPad cover tovert u uw iPad Pro 9.7, iPad 9.7 2018, iPad 9.7 2017, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air 1, iPad Air 2 of iPad Mini in een kindertablet.

Veilig spelen en leren

Kinderen spelen graag met de tablet maar dit is niet altijd mogelijk. Het gaat per slot van rekening om een duur stukje techniek welke niet is ontworpen als kinderspeelgoed. Maar er is goed nieuws. Met de tablet covers voor kids van KiddiPad beschermt u uw iPad op een eenvoudige manier waardoor u ook peuters en kleuters met een gerust hart uw kostbare tablet kunt toevertrouwen.

De KiddiPad tablet cases voor kids

Onze speciale iPad cases zijn zo ontworpen dat ze tegen een stootje kunnen. De speciaal ontworpen designs zijn voorzien van prettige en robuuste handgrepen en uitsparingen waardoor de knoppen gewoon bruikbaar blijven. Elke iPad of Samsung Galaxy Tab is gemakkelijk door een volwassene te plaatsen in één van onze KiddiPad covers voor kids.

KiddiPad cover + Kiddipad screenprotector = kindertablet

Verander uw iPad nu in een veilige kindertablet met een KiddiPad tablet cover en screenprotector. De covers zijn gemaakt van stevig foam en/of siliconen materiaal (EVA Foam) en zijn eenvoudig schoon te maken. De screenprotector zorgt ervoor dat uw tablet is beschermt tegen krassen op het beeldscherm. Tijdelijk ontvangt u nu een GRATIS accessoirepakket bij elke KiddiPad kids cover.

Bestellen en levering

Op KiddiPad.nl betaald u eenvoudig en veilig met bijvoorbeeld iDeal of creditcard. Alle orders die voor 17:00 uur bij ons binnenkomen worden, indien op voorraad, nog dezelfde dag door ons verstuurd met PostNL. In 99,9% van alle gevallen betekent dit dat PostNL uw bestelling de volgende dag komt afleveren.

Scholen en kinderopvang

Tegenwoordig verschijnt de tablet op steeds meer scholen, BSO's en kinderdagverblijven. De iPad is natuurlijk een geweldig apparaat waar al spelend mee kan worden geleerd en kinderen werken er graag mee. Helaas gebeuren er nog al eens ongelukjes waardoor de levensduur van de tablet wordt verkort. Ook hier zijn de KiddiPad cases een uitkomst. Met een KiddiPad case worden de tablet beschermt tegen ongelukjes en wordt de levensduur van de kostbare iPads verlengd.