opc_loader


Het kan gebeuren dat u om welke reden dan ook uw bestelling retour wilt sturen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour.

Hoe gaat u te werk:

  1. De product(en) waar het om gaat
  2. Het order nummer/factuurnummer.
  3. Graag de reden van retour. Dit is fijn voor ons om onze kwaliteit en service zo hoog mogelijk to houden en/of om een passende oplossing te bieden.
  • U ontvangt binnen één werkdag bericht van ons met het retour adres.
  • U dient er voor te zorgen dat het product in goede staat is en indien mogelijk retourneren in originele verpakking.
  • Na ontvangst van uw retour, ontvangt u hier bericht van en zo nodig wordt uw betaling gecrediteerd. Uw betaling staat doorgaans, nadat deze is gecrediteerd, binnen drie werkdagen weer op uw rekening.